21 Mart 2009

Yaprak Dökümü


Ayrıca Şevket'i de ne güzel yerleştirmişler resme :)

Televizyonda izlediğim iki program var biri "Sünger Bob" biri de "Yaprak Dökümü" evet birbirleriyle uyumunun farkındayım. Sünger'i sevdiğim için izliyorum hadi de, Yaprak Dökümü bana göre değil ki. Olsun ama içimde gizli kalmış ev hanımını tatmin amaçlı sanırım bu. Daha işte son bir iki aydır izliyorum. Kitabı hatırlıyorum da, bu kadar uzun olsaymış yanmışmışız arkadaş.
Döküle döküle bitmedi o yapraklar sanırım 265461 bölümdür hazanda dizi. Reşat Nuri sen bu işi bilmiyorsun adamım, bak elalem nasıl kurguladı, utanmalısın kendinden.
Neyse ben hâlâ Leyla mı büyük Necla mı bilmiyorum. sürekli söylüyor arkadaşım ama yok bir türlü düşmüyor arkadaş napayım. Diyorum aslında KPSS'de falan bunları sorsalar bize. Gerçi bende bu şans varken kesin Leyla mı büyük Necla mı diye sorarlar, ben de otururum aşşa.
Geçen bölüm çok saçmaydı. Allam Türk dizileri ne zaman, zamanda başarılı bir şekilde yolculuk yapabilecek. Ferhunde'nin çocukluğuna gittik ama ben koptum olaydan. Olay bilmem kaç yılında oldu, hesaplıyoruz denk düşmüyor küçük Ferhunde'yle. Gazete haberi dersen dünkü gazeteden kesilmiş gibi. Küçücük gazete haberinden yola çıkarak el aleme yetiştirme yurdundaki kızın bilgileri veriliyor. Ay yok yok bir daha izlemem herhalde.
Ne alaka bilmiyorum ama aklıma geldi,
Bu arada Gary Sinise , Kutsi'ye mi benziyor, bana mı öyle geliyor.?