23 Şubat 2009

İbrahim Tatlıses VS Yıldız Tilbe


Ben Yıldız Tilbe'nin eski halini sevenlerdenim. İbrahim Tatlıses'inse hiçbir halini sevemedim. Yani evet çok da tarafsız olamayacağım.
İbo Şov varmış geçenlerde. İbo Şov'da İbrahim Tatlıses, Yıldız Tilbe şarkı söylerken birden kesip bir şeyler söylemiş sonra da reklama girmiş. Nedir bu? Neyse uzun açıklamaya gerek yok saygısızlık diyerek özetlenebilir bir hadise.
Sonra da Yıldız Tilbe tepki vermiş olsa gerek ki malum erkek zat, "Ben seni zamanında pezevenklerin elinden kurtardım.." gibi bir şeyler söylemiş. Bir "insan" nasıl bu kadar bayağılaşabilir anlamıyorum. Söz konusu dişi kişi de gerekli cevabı verip stüdyoyu terk etmiş. Oh iyi de etmiş. Seyircilerden bazıları da kalkıp gitmiş. Bakalım ne olacak şimdi.
Yıldız Tilbe, Asena gibi değil ondan daha güçlü birçok konuda ama yine de kendisi için korkuyorum. Benim derdim bu erkek kişiyi imparator zannedenlerle. Neyse bu yazının sonu pek parlak olmayacak en iyisi burda kesmek.

Şimdi düşündüm de kadın şarkıcılar toplanıp protesto etseler "Artık İbo Şov'a çıkmayacağız" deseler Allam ne süper olurdu. Nolur olsun hatta.