24 Temmuz 2011

İş Arıyorum


Merhaba, "Bizimle çalışmak ister misiniz?" demediniz ama ben size şöyle sorayım: "Beni işe almak ister misiniz?"

Şirketinizin olmasına gerek yok, herhangi biriniz de işe alabilirsiniz beni. Şöyle ki, başınızı kaşıyacak vaktiniz yok ama yapmanız gereken bir sürü iş mi var? Bana gelin, işin internetle, bilgisayarla olan kısımlarını ben halledeyim. Teziniz için araştırma yapayım, anketiniz varsa yayayım cevaplayayım, tezinizin düzeltmenliğini yapayım. Yazıyla ilgili aklınıza gelebilecek her şeyi yapabilirim.

İki düğün davetiyesi metni yazmışlığım var. İkisi de çok beğenildi. Biri o kadar beğenildi ki, hangi davetiyeyi görsem içinden benim yazdığım metin çıkıyor, atlamış millet hemen. Diğerini dağıtma aşamasına denk geldim, kadının biri davetiyeyi alıp içini okuduğunda duygulanıp ağladı.

Bunun dışında sitelerinize üye olup sitenizi geliştirme adına fikirler verebilirim. Daha önce bir sözlük sitesinin AR-GE işi bendeydi. Ayrıca 1,5 sene kadar yöneticilik de yaptım bir sözlükte. 
Oyun mu geliştirdiniz hemen oynayıp size fikirler verebilirim. 

Bilmek isterseniz bunlar da var hani: 2008'den beri sosyal medyayı aktif olarak kullanıyorum. 2007'den beri blog yazıyorum. 

Anadolu'nun bağrında yaşadığım için bana uygun bir iş bulamıyorum buralarda. Bu nedenle de evde, bilgisayar başında yapabileceğim işler arıyorum. 


Aklınızda bulunsun, ben varım. 


Güncelleme: İstanbul içinde, internete ve/veya yazıya dayalı tam zamanlı işler de aramaktayım. 


Güncelleme: İstanbul'dayım artık, tam zamanlı harika bir işim var. Yine de serbest olarak işlerinize taliplik durumum devam etmekte. 


mail: pippihasmet  gmail