30 Eylül 2009

Pisuvar


Genel tuvaletlerde erkeklerin kullandığı, duvar kenarına yerleştirilmiş sidiklik.

Mozilla Firefox Çöktü

Neler oldu nelere benzemez wowww yalan tabii çok da bir şey olmadı esasında ama asıl bomba şu olsa gerek ki öğretmenliğe başladım sayılır. Sayılır diyorum çünkü geçici bir durum bu da bütün durumlarım gibi.. Ücretli öğretmenliğe başladım bir köyde. Evet köyde başladım şimdilik bu durum beni hiç mi hiç rahatsız etmiyor. Lojmanda kalacağım, ev var hem de kaloriferli. Bu çok iyi ama şube müdürünün söylediğine göre evimi başkalarıyla paylaşmak zorundaymışım. 2-3 öğretmenden bahsetti yuh dedim tabii. Bir de ben çok kişiyle yaşamaktan bıkmışım zaten ne işim olur elin öğretmenleriyle. Evcimen, temiz, titiz, hamarat iki kız demek benim cinayet sebebim demek mesela. Ondan sebep tek başıma kalmayı önereceğim eğer bu da olmaz ise yani hani imkan dahilinde değilse bu, evimi paylaşacağım kızlara beni unutun anam burada yokmuşum gibi davranın demeyi düşünüyorum. Anladığım kadarıyla zaten bu kadınlar yeni mezun falan da değil. Tecrübeleri vardır yemek yaparlar, yapmazsan pis pis bakarlar yetmez ikaz ederler o da yetmez pöykürürler o da yetmez adamı evden kovarlar valla. Hiiiç işim olmaz arkadaş. Kocamdan başka kimseye yemek yapmam ben yapmam işte bu kadar.. Kocam da bana yardım edecek tabii.. Her işi birlikte yapacağız, misal çocuk.. Allam ne kadar büyük konuşuyorum, aslında küçük valla çok küçük bu, görmezden gel nolur..

Durum bu işte..

Bugün gittim ilçe zaten küçük o da yetmez gibi 30 km uzakta bir köyden bahsetti anaaam dedim. Neyse bakalım bana yakın bir okulda görev yapacak hatunları gösterdi bana müdür, bir tanesi canım ciğerim lise arkadaşım hem de sapına kadar hemşehrim -iki sokak aşağıda dedesinin evi-.. Hem de bu kız var ya bu kızzz.. Lisede bütün bir sınıfın içinde, “Hakkımda dedikodu dönüyormuş, zıttırı’yla oturup erkek muhabbeti yaptığım için, ulan sikiştik sanki size ne be” diye pöyküren bir kız.. Yani tam benlik.. Yemeği kasmaz, temizliği kasmaz evimizi güzelce bok götürür ben de rahat ederim oh valla.. Keşke aynı okulda olsak keşke ev arkadaşım olsa o kadar çok istiyorum ki.. Ah ahh..! Keşke Facebook’a girebilsem de kızla irtibata geçebilsem.. Neyse neden giremediğim bende kalsın. Oy içim şişti yaz yaz…

Yazmayı da sizi de özledim okur musunuz bilmiyorum bunu ama okuyandan da okumayandan da allah razı olsun. Hayat beni neden tatmin etmiyorsun ulan!!

Not: Başlığın yazıyla hiçbir alakası yok içimden bu geldi sadece.